Forever Living Products Scandinavia AB

Lediga tjänster

 

IT Manager

Vi söker nu efter en tekniskt kunnig IT chef som ska driva vårt interna IT behov framåt, i gruppen finns idag två personer som har djup och bred IT kunskap och är väldigt självgående. Ditt ansvar och fokus ska ligga på att alltid ha bästa funktionalitet inom gruppen och sträva efter att leverera den bästa support som är möjlig internt.

LÄS MER OM TJÄNSTEN HÄR

 

 

 

 Om Företaget 

Forever Living Products Scandinavia AB är det största företaget i Skandinavien inom hudvårds- och kosttillskott baserade på växten Aloe vera. Den skandinaviska verksamheten omfattar förutom Sverige även Norge,  Danmark och Finland. Forever Living Products Scandinavia AB är medlem i Direkthandelns Förening i Sverige, Norge och Danmark. Företaget sysselsätter tusentals återförsäljare i Skandinavien samt ett 50-tal medarbetare på huvudkontoret i Mölndal. Moderbolaget finns i USA
och är världens största producent och odlare av Aloe vera. Koncernen finns representerad i över 150 länder. Forever Living Products Scandinavia AB har fått många  utmärkelser sedan starten, bland annat av Business Region Göteborg.
Företaget har kreditrating AAA för långvarig och stabil kreditvärdighet och är miljödiplomerade sedan flera år tillbaka.